Política de Privacitat

La confidencialitat i la seguretat són valors primordials per a nosaltres i, en conseqüència, assumim el compromís de garantir la privadesa de l’Usuari en tot moment i de no demanar informació innecessària. A continuació, us proporcionem tota la informació necessària sobre la nostra Política de Privadesa en relació amb les dades personals que demanem, explicant-vos:

  • Qui és el responsable del tractament de les vostres dades.
  • Per a quines finalitats demanem les dades que us sol·licitem.
  • Quina és la legitimació per al tractament.
  • Durant quant de temps els conservem.
  • A quins destinataris es comuniquen les vostres dades.
  • Quins són els seus drets i com exercir-los.

FINALITATS, LEGITIMACIÓ I CONSERVACIÓ dels tractaments de les dades enviades a través de:

Formulari de contacte

Finalitat: Facilitar-vos un mitjà perquè pugueu posar-vos en contacte amb nosaltres i contestar les vostres sol·licituds d’informació, així com enviar-vos comunicacions dels nostres productes, serveis i activitats, inclusivament per mitjans electrònics (correu electrònic, SMS, etc.), si marqueu la casella d´acceptació.

Legitimació: El consentiment de l’usuari en sol·licitar-nos informació a través del nostre formulari de contactes i marcar la casella d’acceptació d’enviament d’informació.

Conservació: Un cop resolta la vostra sol·licitud per mitjà del nostre formulari o contestada per correu electrònic, si no heu generat un nou tractament, i en cas d’haver acceptat rebre enviaments comercials, fins que sol·liciteu la baixa dels mateixos.

Enviament de correus electrònics.

Finalitat: Contestar les vostres sol·licituds d’informació, atendre les vostres peticions i respondre les vostres consultes o dubtes.

Legitimació: El consentiment de l’usuari en sol·licitar-nos informació a través de l’adreça electrònica.

Conservació: Un cop resulta contestada la vostra petició per correu electrònic, si no heu generat un nou tractament.

En tot cas, ens reservem el dret de decidir sobre la incorporació o no de les vostres dades personals i altra informació a les nostres bases de dades.

 

DESTINATARIS DE LES SEVES DADES
Les vostres dades són confidencials i no se cediran a tercers, llevat que hi hagi obligació legal.

 

COOKIES

Aquesta pàgina Web pot utilitzar cookies però que en cap cas tracten dades de caràcter personal, capten hàbits de navegació de l’usuari ni són utilitzades amb fins publicitaris, i que per tant queden exceptuades del compliment de les obligacions establertes a l’article 22 de la Llei de Serveis de la Societat de la Informació. Tot i això, l’usuari consenteix l’ús de les cookies que ens permetin la comunicació entre l’equip de l’usuari i la xarxa, prestar un servei expressament sol·licitat per l’usuari, l’autenticació o identificació d’usuari (únicament de sessió), donar seguretat a l’usuari , sessions de reproductor multimèdia, sessions per equilibrar la càrrega, la personalització de la interfície d’usuari i de complements (plug-in) i intercanviar continguts socials. De tota manera, l’usuari si ho desitja pot desactivar i/o eliminar aquestes galetes seguint les instruccions del navegador d’Internet.

DRETS EN RELACIÓ AMB LES SEVES DADES PERSONALS.
Qualsevol persona pot retirar el seu consentiment en qualsevol moment, quan aquest s’hagi atorgat per al tractament de les dades. En cap cas, la retirada daquest consentiment condiciona lexecució del contracte de subscripció o les relacions generades amb anterioritat.

Igualment, pot exercir els drets següents:

  • Sol·licitar l’accés a les vostres dades personals o la seva rectificació quan siguin inexactes.
  • Sol·licitar-ne la supressió quan, entre altres motius, les dades ja no siguin necessàries per als fins per als quals van ser recollides.
  • Sol·licitar la limitació del tractament en determinades circumstàncies.
  • Sol·licitar l’oposició al tractament de les vostres dades per motius relacionats amb la vostra situació particular.
  • Sol·licitar la portabilitat de les dades en els casos previstos a la normativa.
  • Altres drets reconeguts a les normatives aplicables.
  • On i com sol·licitar els seus Drets: Mitjançant un escrit dirigit al responsable a la seva adreça postal o electrònica (indicades a l’apartat A), indicant la referència “Dades Personals”, especificant el dret que es vol exercir i respecte a quines dades personals.

En cas de divergències amb l’empresa en relació amb el tractament de les vostres dades, podeu presentar una reclamació davant l’Agència de Protecció de Dades (www.agpd.es). 

SEGURETAT DE LES SEVES DADES PERSONALS

Amb l’objectiu de salvaguardar la seguretat de les vostres dades personals, us informem que hem adoptat totes les mesures d’índole tècnica i organitzativa necessàries per garantir la seguretat de les dades personals subministrades de la vostra alteració, pèrdua i tractaments o accessos no autoritzats.

ACTUALITZACIÓ DE LES SEVES DADES

És important que perquè puguem mantenir les seves dades personals actualitzades, ens informi sempre que hi hagi hagut alguna modificació, en cas contrari, no responem de la seva veracitat.

No ens fem responsables de la política de privadesa respecte a les dades personals que pugui facilitar a tercers per mitjà dels enllaços disponibles a la nostra pàgina web.

Aquesta Política de Privadesa pot ser modificada per adaptar-les als canvis que es produeixi a la nostra web, així com modificacions legislatives o jurisprudencials sobre dades personals que vagin apareixent, per la qual cosa exigeix la seva lectura, cada vegada que ens faciliti les seves dades a través de aquesta Web.

RESPONSABILITATS

En posar a disposició de l’usuari aquesta pàgina web volem oferir-vos un servei de qualitat, utilitzant la màxima diligència en la prestació del mateix, així com en els mitjans tecnològics utilitzats. Tot i això, no respondrem de la presència de virus i altres elements que d’alguna manera puguin danyar el sistema informàtic de l’usuari.

No garantim que la disponibilitat del servei sigui contínua i ininterrompuda.

L’USUARI té prohibit qualsevol tipus d’acció sobre el nostre portal que origini una excessiva sobrecàrrega de funcionament als nostres sistemes informàtics, així com la introducció de virus, o instal·lació de robots, o programari que alteri el funcionament normal del nostre web, o en definitiva pugui causar danys als nostres sistemes informàtics.

L´USUARI assumeix tota la responsabilitat derivada de l´ús de la nostra pàgina web.

L’USUARI reconeix que ha entès tota la informació respecte a les condicions d’ús del nostre portal, i reconeix que són suficients per a l’exclusió de l’error i, per tant, les accepta íntegrament i expressament.

INFORMACIÓ PROTECCIÓ DE DADES

Finalitats: Respondre a les vostres sol·licituds i remetre informació comercial dels nostres productes i serveis, fins i tot per mitjans electrònics.
Legitimació: Consentiment de linteressat.
Destinataris: No estan previstes cessions de dades.
Drets: Podeu retirar el vostre consentiment en qualsevol moment, així com accedir, rectificar, suprimir les vostres dades i altres drets a: jubach12 @ gmail.com
Informació Addicional: Podeu ampliar la informació a l’enllaç d’Avís Legal.

© Pallars Media – 2022

© Pallars Media – 2022