Equip

Clica la imatge per conèixer-me

Sóc Jordi Ubach Llorens, fundador i director del diari Pallars Digital, i Pallars Media és el meu nou projecte. Així neix el Grup Pallars Digital.

Com a periodista i professional de la comunicació i a partir de l’experiència adquirida des del 2013 amb el diari Pallars Digital, he detectat la necessitat de promoure l’art comunicatiu als Pallars, contribuint a millorar el nivell professional de les nostres empreses i a potenciar el teixit econòmic de les comarques pallareses.

Som una agència de comunicació, màrqueting i xarxes socials propera i professional.

Oferim un servei integral a empreses, organismes, institucions i entitats per acompanyar-les en el camí cap a la digitalització, la millora en la comunicació i en la recerca del millor posicionament.

En aquesta nova aventura compto amb l’Eva Navarro, professional del sector, i amb en Tomàs Garcia Espot, periodista i redactor del diari Pallars Digital.

Amb contrastada experiència en diferents empreses de la comarca, amb l’Eva coincidim en que a les nostres comarques existeix una necessitat creativa en l’àmbit de la comunicació. Junts compartim el desig de cobrir-la i així s’ha gestat Pallars Media, apostant per un servei presencial i personalitzat.

Clica la imatge per conèixer-me
Clica la imatge per conèixer-me

Amb en Tomàs ens uneix la passió pel periodisme i l’estima per la nostra terra. Va sumar-se a l’equip de Pallars Digital per reforçar el diari davant la voràgine informativa que va generar l’esclat de la pandèmia, i des de llavors no ha deixat de plasmar-hi el seu talent i els seus dots comunicatius. En Tomàs també participa activament a l’emissora pallaresa Ràdio Tremp.

Ens acompanya, a més, un expert equip de col·laboradors, professionals que treballen en diferents àmbits i especialitats com el disseny gràfic, la programació web, el SEO i altres. 

Un equip multidisciplinar que suma més de 25 anys d’experiència i que ens permet cobrir tots els àmbits de la comunicació.

Estimem el Pallars i creiem fermament en les seves possibilitats de futur.

© Pallars Media – 2022

© Pallars Media – 2022

Jordi Ubach Llorens

Vaig néixer l’any 1985 a Tremp. Soc llicenciat en Periodisme per la Universitat Rovira i Virgili, i diplomat en Magisteri d’Educació Física per la Universitat de Lleida. Tot i iniciar la meva trajectòria professional com a mestre al Pallars, la vocació periodística em va portar a crear l’any 2013 el diari Pallars Digital a les comarques del Pallars Jussà i el Pallars Sobirà, del qual en soc el director. Des del juny de 2017 soc també coordinador de Ràdio Tremp, on edito els informatius i els butlletins diaris. També he treballat de reporter a Pirineus Televisió entre els anys 2014 i 2016 i de corresponsal al Pallars al diari El Punt Avui entre el 2016 i el 2018. Soc membre col·legiat del Col·legi de Periodistes de Catalunya. A nivell personal, us puc dir que sóc un malalt de la música i que sento passió pel món de l’esport.

Eva Navarro Candelas

Vaig néixer l’any 1980 a Madrid, i als 10 anys vaig arribar a terres pallareses per instal·lar-m’hi amb la meva família. Soc Llicenciada en Història de l’Art per la Universidad Complutense. Més endavant vaig continuar la meva formació treballant al Museu del Louvre de París i al Museu Nacional Centre d’Art Reina Sofía de Madrid, vivint també en diverses etapes de la meva vida a Anglaterra i Malta. Després de treballar durant més de sis anys a la capital espanyola en diferents àrees culturals relacionades amb la comunicació i el màrqueting, va arribar el dia en què vaig decidir tornar a viure al Pallars, on he format la meva família i he desenvolupat la meva vida laboral a Cal Tomàs, de la Pobla de Segur, realitzant tasques de gestió i màrqueting, entre d’altres. Soc una entusiasta de les noves tecnologies i les seves funcionalitats, i com a curiositat us diré que m’apassiona fer manualitats!

Tomàs Garcia Espot

Vaig néixer l’any 1998 a Salàs de Pallars. Soc graduat en Periodisme i Humanitats per la Universitat Pompeu Fabra. Des de jove he estat vinculat a diferents entitats i iniciatives culturals de la comarca, com les Botigues Museu de Salàs, on he fet de guia, així com la Fira d’Art o els Fallaires de la Pobla de Segur. Des del 2020 treballo com a redactor del diari Pallars Digital i de Ràdio Tremp, i també col·laboro amb la revista Roques Roies, publicació que edita l’Ajuntament de la Pobla de Segur. A mode de curiositat, soc un apassionat de la recerca històrica, especialment la relacionada amb la premsa i l’esport a les comarques pallareses.